2010. november 12., péntek

A magyar - zsidó viszony paradigmája

Mivel magyarként mostanában - látszólag érthetetlen módon - foglalkoztat a zsidó néplélek, ezért eldöntöttem, hogy leírom jelenlegi álláspontom erről a témáról.

Először is gyorsan le kell szögezni, hogy a zsidó nem egy (darab) nép, hanem egy többnyire materiális szinten, gazdasági érdekek mentén kialakult faji-vallási csoportközösség. Nem egy etnikum, hanem egy kapcsolat-rendszeréből gazdálkodó klub, szefárdokból, askenázikból, stb..

Mint ahogy a magyar elnevezés sem csak egyetlen népet takar, hanem egy lélekminőséget jelent. No de menjünk tovább!

Felnőtt fejjel egy gondolkodó magyar ember egy idő után kénytelen felismerni, hogy a világ ezen a felén amerre csak néz, mindenütt zsidók ülnek az irányításért felelős fontos pozíciókban - legyen szó politikáról, gazdaságról, "kulturális" életről. Ennek a gondolkodónak továbbá azt is fel kell ismernie, hogy a jelenlegi világunk és társadalmi életünk zsákutcának tűnik. Lerövidítve tehát erre kell rádöbbenni:
világunkat zsidók irányítják
világunk nem igazán jó irányban megy


Ha ezt a két felismerést emberünk összevonja magában, akkor a következő megállapításokat teheti a zsidókról, mint az irányításért felelős emberekről:
a) nem értenek hozzá
b) szándékosan teszik ilyenné a világot, amilyen
c) hülyék hozzá


Mindenki meg tudja válaszolni magában a kérdést, de most talán nem is ez a fontos! A lényeg, hogy valami nem stimmel, valami itt nagyon nincs rendben!

Az előbb zsákutcát említettem, de talán pontosabb, ha azt mondjuk; elágazáshoz érkeztünk. Az eddigi rendszer fenntarthatatlannak látszik, ki kell hát találni a "hogyantovább"-ot. Ezt hogyan képzelhetjük el? Szinte hallani a magukat "ősmagyarnak" tartó néhány csoportosulás válaszát: "zsidókat a Dunába!" Véleményem szerint ez igen nagy hiba lenne...

Nem az esetleges megtorlás miatt, nem a környezetszennyezés miatt, de még csak nem is a világ közvéleménye miatt (azt is ők irányítják). Ha érdekel, hogy miért lenne nagy hiba olvasd tovább.

Ha látszólag létezik is egy viszonylag elterjedt zsidó vallás, akkor is meg kell állapítanunk, hogy a zsidó emberek nagy része - látszólag menthetetlenül - materialista és ateista. Ez még önmagában nem baj, hiszen Isten szemében mindenki egy, a Teremtő mindenkit egyformán szeret, tehát nincs kiválasztott nép sem. (Aki ezt állítja a magyarokról, annak a körmére is rá kellene koppintani - és megnézni, hogy merről fúj a szele!)

Hiába hát a vallás, a zsidók tehát materiálisak, vallásuk alapjai is a pénz, a javak megszerzésén alapul. Materialisták. Ennek azonban van előnye is. E tény megnyílvánulása megfigyelhető pl. abban is, hogy igen sok Nobel-díjas közülük kerül ki. (Most ne legyünk rosszindulatúak, és ne pusztán annak tulajdonítsuk ezt, mert a Nobel-díj kiosztó bizottság is zsidókból áll...). Legyünk őszinték! Tényleg sok feltaláló, híres fizikus, orvos, tudós, stb. zsidó ember született már erre a Földre, és közülük igen sok jelentősen hozzájárult az emberiség jólétéhez. Amikor büszkék vagyunk a magyar feltalálóinkra, mielőtt szétrepedne a mellkasunk érdemes utánanézni annak is, hogy valójában mennyi volt ezek közül tényleg magyar...

Jelen korunk tudományos életében is ők dominálnak. Ki kell mondanunk tehát, hogy a zsidók a materiális, anyagi szinten eléggé otthon vannak, ezen a szinten verhetetlenek.

Egy olyan közösség mely rajta tartja a kezét a világ gazdaságának ütőerén, a pénzügyi, tudományos, oktatási, kutatási, stb. életen, sőt majdnem elérte a teljes világuralmat, az nem lehet teljesen hülye. Ott azért van ész, kérem szépen! Ezzel talán nem érdemes vitatkozni.

Most beszéljünk egy kicsit a magyarokról is. Mint említettem a magyar nem egy nép, hanem egy lélekminőséget, egy speciális szellemiséget jelent. Ezt nem kell bizonyítani elég, ha belepillantunk történelmünk csúcsfejezeteibe, vagy a hihetetlenül gazdag népművészetünkbe, népzenéink, népdalaink, meséink világába. Nem véletlen egyébként, hogy ahány történész annyi féle őstörténet létezik, tehát úgy néz ki látszólag a magyarságnak nincs közös gyökere, sokan sokfélék vagyunk genetikailag, történelmileg, származásilag, sokfelől jöttük stb.. Ezt egyre többen belátják. Akik kutatják a magyar őstörténetet, rá kell döbbenjenek, hogy minél mélyebbre ásnak, annál több jel mutat a magyarok ősiségére, minden ókori néppel való kulturális kapcsolatra. De ez mégis hogyan lehetséges? Témánk most nem az őstörténet, de azért ne maradjunk válasz nélkül: ez csak úgy lehetséges, hogy a magyarság Földre leszületett szellemi vezetői, tanítói minden ókori nép között megjelentek, és tevékenykedtek. A különböző ősi kultúrákban (maják, egyiptomiak, sumérek, stb.) mítoszok szólnak mesterekről, tanítókról (istenekről - bár ez téves megközelítés), kik elhozták a tudást a népeknek, többek között ami a növénytermesztést illeti. Ezek a mesterek elhozták a magokat. (a mai napig nem találják a gabonafélék őseit, míg a trópusi növények lenyomata ott van minden kőben, a múzeumokban). Ők a mag népe, a magyar. Most ne menjünk bele, hogy ezek az ősi magyar tanítók földi eredetűek-e, vagy a népszerű szíriuszi elmélet szerinti származású lélekcsoport, mert ez nem egy eldöntött kérdés, és talán egyelőre nem is érdekes, mert nekünk ITT és MOST van feladatunk. Nem véletlenül vagyunk a Földön!

Vessük össze tehát "mink" van! (A téma kedvéért jócskán leszűkítem az emberiséget most, de látni fogjuk miért) Létezik egy zsidó csoport, kik számos (pl. kiválasztottság tudat) hibájuk ellenére erényekkel is rendelkeznek: igen értenek az anyaghoz. És létezik egy magyar nép, mely magas szellemi szintű gyökerekkel rendelkezik. Ha elfogadjuk, hogy a világ jelenlegi "monogám" zsidó irányítása nem a legmegfelelőbb, akkor ennek csak egy megoldása lehet, most kapaszkodjunk meg!

Ha túl akarjuk élni az elkövetkező igen nehéz időket, akkor rá kell döbbenjünk, hogy a magyar és a zsidó össze kell fogjon! Nem ellenségeknek kell lenniük, ahogyan sokan beállítják, hanem ki kell egészíteniük egymást!

Ezért lettünk ilyen különbözőre teremtve.

Ha úgy is gondoljuk, hogy mások ugyan a képességeink, feladataink, küldetésünk, de ha a magyar és a zsidó összefogna, ötvözné a tudását, akkor csodákra lennének képesek!

A szellem és az anyag
A spiritualitás és a materializmus
A hit és a tudomány
A magyar és a zsidó


De mi kell ehhez az összefogáshoz? A zsidó legyen kevésbé gőgös és másokat lenéző, a magyar meg tanulja meg szeretni a zsidót is, mint embertestvérét!

Fel kell ismernünk, hogy ezen a bolygón mennyire egymásra vagyunk utalva mi emberek.

A világ nem csak anyagból áll, hanem szellemből, lélekből, gondolatokból. Így kerek, így egész, így teljes. Magyarul, ha ötvözzük a zsidók anyagi ismereteit a magyarok szellemiségével, akkor ez a teljesség felé vezet minket! Ez vajon ellenkezne Isten tervével? Nem hinném.

2010. Enyészet hava
TT

Kedves Tamás, kedves Gondolkodótársak!

Szinte mindenben egyetértek Tamással, nagyon jól esett olvasni ezeket a kiforrt, bölcs gondolatokat.

Amiben viszont határozottan nem értek egyet, az a zsidók és az anyag viszonya.

A zsidók NEM az anyaghoz értenek, mert a zsidók NEM materialisták a szó eredeti értelmében. A pénz ugyanis nem anyag, hanem információ, méghozzá egy emberalkotta mesterséges rendszerben. Az információ segítségével energiát lehet átcsoportosítani vagy átalakítani, az energia segítségével pedig anyagot, illetve mindez visszafelé is mehet, hisz minden EGY. Ők azonban kiestek az EGY-ből, magukkal rántva a többi népet/lélekcsoportot is.

Képtelenek tisztelni az anyagot vagy az energiát, mert az ösztöneikben az van, hogy mindez újrateremthető az információból. (Amúgy van valakinek találó magyar fordítása az információra?) Akár igazuk is lehetne, de mégsincs, mert az átcsoportosítás-átalakítás nem ugyanaza a szint, mint a teremtés. Az információs mező a Szellem élettere, a Szellemet viszont a Lélek mozgatja. Hogy a Lelket mi mozgatja, azt nem tudom, mert nekem, magyarnak a Lélek a cél és a forrás. A zsidóknak viszont az Információ a cél és a forrás. Az anyagismeret nem zsidó és nem magyar felségterület, sokkal inkább germán, úgyhogy a németeket se hagyhatjuk ki a nagy összefogás első lépéséből.

Ez az összefogás egyébként bizonyára létre fog jönni, de egyelőre még nem látom, a gyakorlatban ez hogy valósulhat meg.

Áldást, békességet!
(Olvasónktól)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése