2010. november 6., szombat

Imádság Nagymagyarországért

Imádság a történelmi Magyarországért

Uram ki mindnek fölött vagy ég és föld királya vagy.Kinek számtalan hajlék épült, hol papok áldozatukat mutatják be hozzád kiáltunk, mentsd meg Uram lelkeinket !

Ős idők népe könyörög hozzád lebbents fel a múlt fátylát, hogy megtudhassuk kik voltunk mit vétettünk, hogy ezek után olyan új életet élhessünk melyben néked is kedved telik. Szüntesd meg a gyűlölet felhőt mely bennünket körül vesz, érjen véget az évezredes kálváriánk s jöjjön el végre nékünk is nagypéntekre a feltámadás.

Add Uram, hogy ősidőktől nékünk rendelt területeinket: Erdélyt,Délvidéket, Felvidéket,Kárpátalját és nyugat részeket melyet tőlünk az ármány a rossz indulat az irigység és a kapzsiság elvett, vissza nyerhessük s veled együtt az idők végezetéig boldogan birtokolhassunk!

Add Uram, hogy a magyar nyelv ez az ősi papi nyelv megtisztuljon a rárakodott szennytől
és mocsoktól és az ércnél nemesebben zengje a Te dicséreted!

Add Uram, hogy a magyarság testben, lélekben és létszámban megerősödjék, öntudata géniusza feltámadjék, és a felemelkedéséért folytatott küzdelméhez olyan tiszta lelkű vezetőket kapjon akik az érdekek mocskától mentesen képesek a nemzet sorsát irányítani és vezetni!

Add Uram, hogy azok az erők melyek egy szebb és boldogabb világ eljövetelén munkálkodnak,harcukat siker koronázza s ebben a harcukban mi magyarok jó támasznak és talpkőnek bizonyuljunk!

Add Uram, hogy a fénylőlények birodalmából szent követed ismét közénk szálljon s vele az új évezredre új szerződést kössünk és azt maradéktalanul végrehajtsuk!

Add Uram, hogy ősidőktől fogva igaz szavaid ezúttal is valóra váljanak,hogy aki kér annak adatik, aki zörget annak megnyittatik és aki fáradt, terhelt, megalázott, megnyomorgatott, megsanyargatott magyar népünk nálad oltalmat és menedéket találjon.

Ámen




Forrás:http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=lambert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése