2010. november 22., hétfő

E heti Csillagüzenetek

E heti Csillagüzenetek
www.asztrozofia.hu vagy www.csillagtv.com

Ez a hét az elengedés lehetőségét kiemelten hordozza. "Rossz szokások." "Felesleges dolgok."
Gyakorta halljuk, hogy le kell vágni, el kell engedni ezeket, különben kizárjuk életünkből az emelkedés lehetőségét. Az emberek többségének a tudatában az elengedés és a levágás fogalmaihoz negatív, rossz érzések kapcsolódnak. Azonban érdemes megfigyelni azt, hogy elengedéseink túlnyomó többsége a felszabadulás érzettét kelti bennünk. A salakanyagoktól, a vírusoktól, a félelmektől való megszabaduláshoz is szükséges az elengedés. Mégis milyen jó, mikor túl vagyunk ezeken a minőségeken.
Az idő illuzórikus valóságán túltekintve, túlérzékelve, múltunkat felidézve könnyen rájövünk, hogy végül minden valódi elengedés áldást hoz az életünkbe. Ezt az áldást hozza egyre közelebb az előttünk álló hét.

A "Két hollós" könyvesboltban megtartott könyvbemutatón jó volt újra találkozni azokkal a régi társakkal, akikkel már ugyanazon a csillagúton járunk. Jó volt látni a szemekből ragyogó és érezni a szívekből áradó megerősödött fényt, amit "A Fény harcosa", vagyis maga Héraklész, - akit Rhodosz szigetén Magarnak (!) neveztek - is képviselt küldetése során. A Vezér TV is jelen volt, (www.dobogommt.hu) ahol műsorsorozatomban most már a zene és a bolygók összefüggéseit vizsgáljuk. Talán pont azért, mert jelenleg a Nap, a Mars, a Merkúr és a Plútó is abban az égi cikkelyben vándorol, amelyhez a muzsika égi fényjele, a Lant (Lyra) is tartozik...

Hosszú évek után újra lesz nyílt előadás Budapesten, a Soter klubban! www.soterklub.hu December 5-én, 19 órai kezdéssel az Ég és a Föld olyan összefüggései is feltárulnak, amelyekről eddig még nem esett szó. Ha Soter klub, akkor asztrozófia, illetve kefírgomba! A hét közepétől újra vihető a kefírgomba. (Ingyen!) Mivel gyorsan szaporodik, a felesleget tovább lehet adni szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek. Legyen elérhető mindenki számára ingyen az egészség fizikai síkon is, ahogyan a "láthatatlan" világok gyógyító belső-kozmikus erőit működteti a szintén ingyenesen letölthető REFLAXÁCIÓS MEDITÁCIÓ hanganyaga is! KLIKK IDE! "A Fény harcosa" című könyv csak a Két hollós könyvesboltban és a Soter klubban kapható! (Ez a jövőben is így marad...)

Egyelőre még "titok", de már előkészületben van a következő gyógyító hatású meditációs hanganyag is! Erről egy kicsit később még bővebben írok, annyit azonban elárulhatok, hogy ez is ingyenes lesz.
Ami viszont itt és most igen nagy öröm az az, hogy az első asztrozófiai - asztrológiai mesekönyv már a nyomdában van, s december elején már kapható lesz. A könyvben ajándék hangoskönyvet találnak majd, melyben kiváló színművészünk (és jó barátom) Szabó Sipos Barnabás egészen fantasztikus tolmácsolásában meg is lehet hallgatni a "Csillagmesék csillaggyerekeknek" első két meséjét. A könyvhöz Gyimesi Zsuzsa varázsolt olyan rajzokat, melyekkel kicsik és nagyok is "elutazhatnak" akár a felhők fölé is...
A CD-n, a meséket követően két dal csendül fel, melyeket a csodálatos hangú Piri Viki énekelt el, ám tán nem túl jó hír az, hogy jómagam is dalra fakadok (remélem, nem élik majd meg karmikus büntetésként) ezekben a dalokban. Az ütőhangszereket az ország egyik legjobb (szerintem a legjobb) dobosa, Csík Pisti (ex Exotic, Kárpát-mőbiusz, Kashmir) kezelte úgy, hogy dallamhangszerekké váltak a dobok a kezei alatt... Fontos üzenet az is, hogy a zenéket úgy alkottuk meg, hogy a gyerekek szabadon bele is muzsikálhatnak azokba, vagy éppen táncra is perdülhetnek. Nem titkolt célja a hanganyagnak az, hogy a gyerkőcökben meglévő korlátlan kreativitást elősegítsük!

A kristályokkal kapcsolatosan is megszerezték már a szükséges tapasztalatokat, így a Kristálymágia kurzusunkat is hamarosan folytatjuk. A mexikói indiánok spiritualitását bemutató filmünket a http://www.asztrozofia.hu/index.php/valogatott-musoraink -on nézhetik meg. Nemsokára egy újabb meglepetésfilm követi!

Legyen csodálatos ez a hét!
Áldás kísér minket az Úton!

A Csillag TV. csapata nevében: Paksi Zoltán
www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése