2010. szeptember 26., vasárnap

Szándékos tönkretétel?

Szándékos tönkretétel?
Avagy szlovák titkos-ügynökök a magyar közigazgatásban?
(olvasónktól)

Komáromban kitették a megtelt táblát! A magyar kisvállalkozók exodusa soha nem látott méreteket ölt napjainkban. Még az egykori „miniszterelnök” Gy. F. minősíthetetlen, felháborodást keltő kijelentésére „el lehet menni”, sem mentek el annyian, mint mostanában. Nő a kitelepülő kis és középvállalkozások száma, pedig állítólag már „vállalkozóbarát” kormányunk van! A vállalkozások életét meg fogják könnyíteni, ígérték, így a gazdaság fellendítése, meg úgy, a kis vállalatok a gazdaság motorja, bla, bla, bla.

Az igazság az, hogy a hajtóvadászat csak most kezdődött el igazán. A Gy F. kormány által elherdált, ellopott pénzt most ezeken az embereken akarják behajtani. Szóval elindult a terror. Teljesen megértem, hogy még az is áttelepül Szlovákiába, aki idáig küzdött, állta a sarat és nem futamodott meg, magyar és nem szlovák rendszámú autóval rohangált, mint az első hullámban kitelepülők. Képtelen vagyok elhinni, hogy a vállalkozások tudatos ellehetetlenítéséről van szó, ezért gondolom, hogy a szlovák kormány stratégiai pozíciókba, mint az APEH, meg az ÁNTSZ elhelyezett titkos ügynökei esküdtek fel a becsületes magyar vállalkozók vegzálására. De mindennek van határa! Egyszer betelik a pohár, az ember idegei felmondják a szolgálatot és inkább átteszik a székhelyüket egy olyan országba, ahol hagyják őket tisztességben dolgozni. Van elég bajuk a gazdasági helyzettel, miért küzdjenek még a sok hülye köztisztviselővel is? Arról nem is szólva, hogy a legtöbb ilyen esetben a vérszívás egy perc alatt megszűnik, ha a kellő összeg előkerül a vállalkozó zsebéből. Hallottam egy ismerősömtől, hogy egy sok milliót a költségvetés kasszájába befizető cégnél az ÁNTSZ-től vizsgálatot vezető személy még abba is belekötött, hogy miért kék az ajtó? Gratulálok!!! Vajon tudják-e a felettesek, hogy milyen pusztítást végeznek ezek a frusztrált, pénzéhes, korrumpálható sáskák?

Komáromban már nem lehet üzlethelységet kapni, annyi a kitelepülő magyar vállalat, hogy ez már szinte második honfoglalásként működik. Nem elég, hogy a magyar kisvállalkozó, aki halált megvető bátorsággal vagy inkább kényszerből, teljesen mindegy, de neki fog VÁLLALKOZNI, dacolva a pocsék gazdasági helyzettel, ami világszerte olyan, amilyen, akkor még a hivatalok packázásával is számolnia kell és a hülyébbnél hülyébb pitiáner rendeletekkel is megküzdhet, mint Dzsingisz kán, szóval komoly mazochista hajlammal is rendelkeznie kell.

Ahelyett, hogy ezeket az embereket, vállalkozásokat Magyarországon mindennap, mint hősöket éljeneznék és megkönnyítenék a küzdelmüket, kapásból el vannak könyvelve, mint adócsalók és a törvényt áthágók. Bűnösök, még mielőtt akármit bebizonyítottak volna ellenük. Ezek az intézmények most már inkább a náci SS-re és a valamikori spanyol inkvizícióra hasonlítanak.

Mindenki tisztában van azzal, ha egyszer ezek a bulldog és piranja keverékek belekötnek egy vállalkozásba, akkor csak a csontváz marad, hiszen addig nem nyugszanak, amíg mindent be nem leng a hullaszag. Csak a közvetlen környezetemben négy ilyen esetről tudok.

Szlovákia meg jól jár, örül a bevételnek, hisz nem kis pénzről van szó! A kitelepülő vállalkozások az áfát a szlovák államnak fizetik be, az adóról már nem is szólva! Szlovák állampolgárok ezrei jutnak álláshoz, míg nálunk történelmi csúcsokat dönt a munkanélküliség. Az egészségügyi járuléktól a kocsi regisztrációig minden a szlovák államkincstár bevételeit gyarapítja és így Magyarország már megint veszít, a szlovák állam pedig röhög a markába. Miért muszáj nekünk mindig hátul kullogni, a leghülyébbnek lenni, és mindent elpusztítani?

Kitűnő stratégia!!!! Gratulálok, így kell egy országot gazdaságilag tönkretenni, adó és áfa milliókat esetleg milliárdokat befizetőket elüldözni! Idegileg, érzelmileg már úgyis padlón vagyunk, ezek már csak az utolsó cseppek.

Nem tudom eldönteni, hogy ez az Orbán kormány tehetetlensége, még nem volt idejük eltakarítani a sok ITT ragadt szoci szabotőrt, vagy mint mondottam, ez a szlovák kormánynak dolgozó titkos ügynöksereg aknamunkája.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése