2010. szeptember 26., vasárnap

Ismét bevetik a szoci nagyágyút

Ismét bevetik a szoci nagyágyút

Az áprilisi kudarc és a hűtlen kezelés miatt indult nyomozás ellenére Páva Zoltánt indítják polgármesterjelöltként a szocialisták Komlón. A rendőrség egy áron aluli ingatlanértékesítés miatt nyomoz a baranyai településen. Kaposváron pedig több bársonyszék után most polgármesterként próbálná ki magát a Medgyessy- és Gyurcsány-kormány egyik legsokoldalúbb tagja, Lamperth Mónika. (Ha az sokoldalúság, ha valakit áthelyeznek egy másik posztra, amint bebizonyosodik, hogy alkalmatlan, hát arra nekünk más jelző jut eszünkbe: például az, hogy titán – Ti tán tudtok vele valamit kezdeni! – F. I.) 
  
Komlót 12 éve vezeti Páva Zoltán. A szocialista politikus 1994 óta volt az Országgyűlés tagja, de áprilisban nem választották újra. Egy korábbi, a hatóságok szerint áron aluli ingatlanértékesítés miatt ellene is büntetőeljárás indulhat hűtlen kezelés gyanújával. Az MSZP komlói alapszervezete augusztus elején ismét őt indította a polgármesteri tisztségért.

Október 3-án Komlón az áprilisi párharc ismétlődik meg. Páva Zoltán fideszes ellenfele Polics József, a körzet új országgyűlési képviselője. Megválasztása esetén a munkahelyteremtést tartja elsődleges feladatának. Az egykori bányászvárosban 24 százalékos a munkanélküliség, ami kétszerese az országos átlagnak. – Először egy leltár kell – hívta fel a figyelmet Polics József. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint a szocialista városvezetés az elmúlt 12 évben bebizonyította alkalmatlanságát, melyet a riasztó munkanélküliségi adatok támasztanak alá.

Mónika új szerepben

Kaposváron az MSZP, a Gyurcsány-kormány önkormányzati miniszterét, a párt volt elnökhelyettesét, Lamperth Mónikát indítja polgármesterjelöltként. A szocialista politikus szerinte a Fidesz munkahelyteremtő programja kudarcba fulladt a somogyi megyeszékhelyen.

A Fidesz jelöltje a Kaposvárt 16 éve irányító Szita Károly. Ő folytatná a munkahelyteremtést. – Az elkövetkező évek célkitűzése nem lehet más, mint az hogy az Európai Unió foglalkoztatási szintjét elérjük, amely 1800 új munkahely megteremtésével valósul meg – mondta el a hírTV-nek a polgármesterjelölt.

Komlón a Jobbik jelöltje, míg Kaposváron a Polgári Szövetség Platform támogatásával egy független politikus is harca száll a polgármesteri székért. A kaposvári Polgári Szövetség Platform volt SZDSZ-tagokból szerveződött.

 hírTV
sokkaljobb-kommentár: Lampert Mónika az igazi kipróbált szoci nagyágyú. Amint kiderült, hogy alkalmatlan az adott posztra, azonnal találtak neki másikat. Belügyminiszterként több mint háromezer ötven év körüli rendőrt nyugdíjazott. Nem akartak ezek nyugdíjasok lenni, de amint megtapasztalták, hogy a nyugdíj több lesz, mint a fizetésük, azonnal nyugdíjas biztonsági őrök lettek.
Lampert Mónika híres a humoráról is. Amikor a maffiával koccintott a férje, és ezt szemfüles fotósok megörökítették, rákérdeztek a riporterek, hogy ugyan miért tette? Mónika azt válaszolta, hogy azért, mert pohár volt a kezébe. A férje sokszor volt emlegetve a Kulcsár-ügyben…
A másik szellemes mondása 2006-ban az önkormányzati választások után hangzott el: ne féljenek a szocialista tettestársak, a pénzt a szoci-kormány fogja osztani, és tudják a dolgukat. Meg lehet tapsolni! – mondta. És meg is tapsolták a tettestársak, meg is kaptak minden lehetőséget a közpénzek szivattyúzására.
Most a parlamentben szóvá tette, hogy a Fidesz uniós pénzen kampányol. Mintha ők valaha is saját pénzen kampányoltak volna! A csúnya csúfol, a gyalázatos gyaláz! Sem az SZDSZ, sem az MSZP nem érti, hogy az emberek már nem kérnek belőlük! Hogy is mondta a Kóka? Ha le akarják csapolni a mocsarat, nem a békákat szokták megkérdezni! Hát őt se igazán kérdezték meg az emberek, csak nem szavaztak rá és a pártjára!
Mindezen gazemberségekért az igazi elszámoltatásnak már el kellett volna következnie!

Szebb jövőt Magyarország!

Békéscsaba, 2010. szeptember 14.
F. I. – K. M.


Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése