2010. szeptember 26., vasárnap

Nyoma veszett a Koltai-akadémiának

Illetékes elvtárs is panamázott egy jót
Nyoma veszett a Koltai-akadémiának

Az átkosban volt Koltai Róbertnek egy nagysikerű sorozata a Rádiókabaréban, ő volt Illetékes elvtárs, aki minden gondot, problémát megoldott. Mindenben ő volt az illetékes elvtárs.

Mostani tette miatt vajon ki fogja felelősségre vonni, ki lesz az illetékes elvtárs, vagy hát most már úr?

A Koltai Róbert színművész Első Magyar Médiaakadémia nevű iskolája köddé vált. Ma már honlapja sincs, a tudakozóban nem tudnak telefonszámot közölni Budapest VI. kerületében.
Fehérvári Csilla négygyermekes édesanya hónapok óta próbálja utolérni az iskolát, de hiába! Az akadémia valószínűleg csődöt mondott, és eltűnt a szülők százainak a pénzével együtt.

Az elégedetlenkedők eddig azt fájlalták, hogy a borson tandíjért cserébe (egy évre 1,4 millió forint) az akadémia minősíthetetlen oktatást nyújt, megtévesztő kampánnyal toborozza a tanulókat. Most azonban új helyzet állt elő: az iskola már azokat a kurzusokat sem tartja meg, amelyekért a szülők fizettek.

– Minden erőmmel azon vagyok, hogy per és rendőrségi feljelentés nélkül megtaláljam az iskolát és kártérítést kapjak, hiszen az ígéreteikből semmit nem teljesítettek, sőt még egy levelet sem küldtek arról, hogy nem folytatódnak a kurzusok – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Fehérvári Csilla. Az édesanya abban bízik, hogy a becsapott szülők és gyerekek a nyilvánosság segítségével eredményt érhetnek el

A Magyar Nemzet telefonon többször kereste a médiaakadémia cégtulajdonosát, Pintér Zoltánt és a művészeti vezetőt, Koltai Róbertet is, de nem érte őket utol.

Békéscsaba, 2010. szeptember 15.
F. I. – K. M.


Emlékeztető: Az embert nem a fájdalmak ölik meg, hanem a remények, amelyekben csalódott. (Honoré de Balzac)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése