2010. szeptember 26., vasárnap

A magunk képére


A magunk képére

Amerikai kutatók arról számoltak be, hogy első ízben sikerült megtanítaniuk egy robotot hazudni. Hogy egy robotot miért kell megtanítani arra, hogy hazudjon, az nem derült ki a rövidke színes hírből. Az elért eredmény szép. Mi viszont ebben az egyben megelőztük Amerikát!

Miután Magyarországon remélhetőleg örökre lejárt a kihordási ideje, kölcsön adjuk Amerikának Gyurcsány Ferencet! Mellé megkapják az őszödi beszéd teljes hanganyagát, és szellemes bemondásainak gyűjteményét. A legszebb gyöngyszem a gyűjteményben talán az, amikor azt mondja Ferenc testvér egy oltári nagy hazugságára, hogy NEM HAZUDTAM, CSAK NEM BONTOTTAM KI AZ IGAZSÁG MINDEN RÉSZLETÉT!

Bemondásai közül a legszuggesztívebb erővel hatott, amikor megosztotta titkát a nagyérdeművel, miszerint SZOKOTT bérmálkozni… Ennél szebbet egy robottal betanítani nem lehetséges! Bár nagy különbség nem lenne, hiszen a robot sem tudná, hogy mi az, hogy bérmálkozni...

Kovács László, a Brüsszelből gazdag bankszámlával hazakeveredett ősbolsi lenne a bónusz Ferenc mellé. Vele közös projektjük volt a 23 millió román magyarországi munkavállalásával való ijesztgetés (22 millióból ide érkezik dolgozni 23 millió…), és a nagy beszólás, hogy MERJÜNK KICSIK LENNI! Ijesztgetett K. László azzal is, hogy ELŐSZÖR KÖNYVET ÉGETNEK, AZTÁN EMBERT!

A levitézlett kommunista utódpártban (amikor a pártvagyonról van szó, akkor utódok, amikor a bolsevik bűnökről és a felelősségről, akkor nem… – a kis válogatósak) még volt annyi szufla, hogy az ősbolsevikokban és valamivel fiatalabb tettestársaikban, közöttük a szenvedélyes mosolyú Vadai Ágnesben, és a minden posztra alkalmas Lampert Mónikában gyönyörködhetünk újabb négy esztendeig a parlamenti közvetítések során. A hölgykoszorúban a bónusz Lendvai Ildikó, az örökifjú volt bolsevik főcenzor.

Szebb jövőt Magyarország!

Békéscsaba, 2010. szeptember 15.
Anton
Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.”  (Alekszander Szolzsenyicin)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése