2010. augusztus 28., szombat

Tüntetés 2-án Budaházyért a Kossuth téren

Időpontváltozás! - Tüntetés 2-án Budaházyért a Kossuth téren
A nemzeti oldal most egyként áll ki a még fogvatartott politikai foglyokért.
2010/08/27 - 11:51 Szent Korona Rádió

"Összefogás Budaházyért" címmel nagyszabású tüntetésre kerül sor a Kossuth téren szeptember 2-án 18 órától, ahol felszólalnak a nemzeti oldal ismert személyiségei is.

A szervezők tájékoztatása szerint S. Péter vármegyés barátunk temetése miatt - ahol többen részt vesznek a szervezők, felszólalók közül - egy nappal később kerül megrendezésre a tüntetés. Az új időpont tehát szeptember 2-a, a helyszín és a program változatlan.

A "modern" Magyarország politikai foglyainak története 2009 áprilisában kezdődött, amikortól havonta hurcoltak el hazafiakat a hatalom végrehajtói. Budaházy György és sorstársai ellen eddig egyetlen valós bizonyítékot sem találtak, mégis több hónapon keresztül kiemelt biztonsági fokozatban tartották őket embert próbáló körülmények között, korlátozva a kapcsolattartást családjukkal és a nyilvánossággal.

Az első letartóztatások óta eltelt közel másfél év során a nemzeti oldal utcai, civil és politikai nyomásgyakorlásának hatására a médiában csak "Magyarok Nyilaiként" elhíresült, illetve "Hunnia" néven emlegetett csoport tagjainak többsége már szabadlábon védekezhet, de Budaházynak 419 nap után is meghosszabbították a fogva tartását még újabb minimum két hónappal.

Ebből elég! A nemzeti oldal most egyként áll ki, hogy tiltakozzon a döntés ellen, felhívja a társadalom figyelmét az újabb elképesztő arcátlanságra, és követelje Budaházy György (és a még bent lévő két sorstársának) szabadon bocsátását, hogy hazamehessen a családjához, és szabadlábon védekezhessen!

A szervezők kérnek mindenkit aki egyetért az összefogással, hogy ne csak az interneten nyilvánítsák ki véleményüket, hanem a rendezvényen való részvételükkel is bizonyítsák (bizonyítsuk be), hogy egy közös célért hogyan is tud összeállni a nemzeti oldal.

A tiltakozó demonstráció helyszíne:
Budapest, Kossuth tér, az időpontja:
szeptember 2. 18:00

A rendezvényen felszólalnak:
- Dr. Morvai Krisztina, EP képviselő
- Dr. Gaudi-Nagy Tamás, országgyűlési képviselő
- Zagyva György Gyula, a HVIM tiszteletbeli elnöke
- Magvasi Adrián, a Szent Korona Rádió főszerkesztője
- ifj. Hegedűs Loránt, református lelkész
- Toroczkai László, a HVIM elnöke
- Tanyi László, Budaházy gyerekkori barátja

Néhány dalt előad akusztikus formában:
- a Romantikus Erőszak és a Historica (volt H-599)

A szervezők várnak mindenkit, aki egyetért azzal, hogy Budaházynak és sorstársainak is jár a szabadság!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése