2010. augusztus 14., szombat

Jézus üzenete: Idők vége és kezdete


2010. augusztus 12.

Szívem szeretetén keresztül szólok hozzátok emberek. Mivel az üzenetek átadása már régóta új mintát vett fel, ezért ismételten Leányom szívében élő isteni szereteten keresztül szólok hozzátok, és kérlek, ezt az üzenetet is ennek tükrében fogadjátok el. Kedveseim, a világ dolgát nem állíthatjátok meg, minden a saját medrében folyik.

Vannak, akik új medreket találnak, és csak alulról nézik a célt, a közbenső dolgokat nem látják meg. Csak a kezdet és a vég érdekli őket,- a megtapasztalás, a lélek megérlelődése, nemesedése nem számít nekik. Ők azok az emberek, akik, anyagba süllyedve új utakat építenek a Földön,- de ezek az utak nem Hozzám vezetnek.

Aki nem emeli fel lelkét, aki nem nyitja meg szívét, csak mindenen és mindenkin keresztül gázolva szerzi meg javait,- ők nem az ÉN ORSZÁGOMBA tartanak.

A mai világban a harc a hatalomért és a pénz megszerzéséért, óriási méreteket öltött. A világ egyre jobban kettéválik és eltávolodik egymástól. Különböző rendekre bomlotok,- egy adott eszmén és hitvalláson belül is elbíráljátok egymást. Éppen ezért nem látjátok meg a látszat mögött meghúzódó lényeget,- azt a tartalmat és eszmét, melyet ATYÁM közvetít felétek.

Saját kétségeitekben és félelmeitekben merültök el, és egyre jobban szétválasztjátok magatoktól egymást.

FÖLDETEK óriási változáson megy keresztül,- megújítja magát, átrendezi. A Föld mélyéről felszabadít minden olyan anyagot és energiát, amely eddig akadályozta megújulását.

Tudatosan segítenetek kellene a folyamatot, de közületek sokan inkább késleltetik. Vannak olyan erők, akik óriási ellenállásba ütköznek, de mindenáron végrehajtják romboló tervüket. Mindezt saját, önös megélhetésük és hatalomszerzésük érdekében teszik meg,- hogy ez által, a többi ember számukra kiszolgáltatottá váljon.

Az elnyomás hatalmas méreteket ölt. Egyre inkább felbolydul a világ, és egy hatalmas méhkashoz hasonlít. Bizonyos idők végéhez érünk,- egy ciklus lezárul és egy ÚJ következik.

A régi rend felbomlóban van, az ÚJ pedig most építi be magát. Sokan azt érzékelitek,- mintha szétesne körülöttetek minden,-
bizonytalanság és kétségek közt őrlődtök,- a régi világ felbomlása ezzel jár.

Hiteteket megtartva és megerősítve, egy ÚJ VILÁGOT építetek. Ebben a VILÁGBAN,- a HIT,- szilárd Akarat, mely isteniben nyilvánul meg,- fő szempontokat szolgál. Iránytűtök, Önmagatok saját kitükröződései által találjátok meg azokat az utakat, amely megerősíti az ÚJ VILÁGOT bennetek és körülöttetek.

Isteni hatalmatoknál fogva teremtetek, és ez a hatalom, a HIT, a BIZALOM,- amely az isteniben nyilvánul meg,--- ezáltal újabb lehetőségeket és körülményeket teremtetek. Szíveteket a tudat határaihoz emelve, átléptek egy olyan küszöböt,- amelyben már nem az elme teremt, hanem az isteni Akarat nyilvánul meg bennetek, és ez által teremt. Egy magasabb szintre lépve, ÚJ TUDATOSSÁGGAL haladva előre, építitek fel, teljesítitek be jövőtöket, és Hitetek által haladtok előre.

- Leányom a Végidőkről kérdezett.

Sokatokat foglalkoztat, mi lesz a jövő, hogy alakul majd sorsotok. Különböző próféciákat olvasgattok, amely nem közelebb visz, hanem inkább eltávolít Önmagatoktól, sőt sokatokban még félelmet is ébreszt. A Végidők nem kerülhetőek el, hisz most már annak bizonyos szakaszait élitek.

Mindenki saját tudatossági szintje szerint éli meg a folyamatot, általánosságok nincsenek. Mire szétválik a TÉR és az IDŐ, különböző szinteken lesztek. Ezek a szintek saját magatok kitükröződései. A bennetek lévő bizalom, avagy a félelem tükörképei.

A háromnapos sötétség mindenkire vonatkozik,- amit belső átminősítési folyamatként él meg. Az egész életét,- tapasztalatait átértékeli, Önmaga lelkiismeretével néz szembe. Önmaga félelmeitől szabadul meg végleg, vagy hatalmasodik el rajta.
A háromnapos sötétség nem messze van, ezt nevezem ÉN, a NAGY FIGYELMEZTETÉSNEK.

A sötétség alatt magatokat imáitokkal védhetitek. Bizalommal és Hittel fordultok ATYÁTOK felé, és imádkoztok a lelkekért. Sokan túlélik ezt a szakaszt, de sokan elvesznek félelmükben. A NAP, a FÖLD dimenziót vált, és az arra érdemesek egy ÚJ helyen "ébrednek", ahol a VILÁG szépségeibe belefeledkeznek. Megérkeznek FÖLDEMRE, az ÉN SZERETET BIRODALMAMBA.
Ámen.

Legyezte: Feketéné Lendvai Katalin
http://lendvaykati.gportal.hu

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése