2010. július 25., vasárnap

Cigány bűnöző gázolta halálra a hős rendőrt

*** www.nemzetihirhalo.hu ******

A rendőrség hősi halottjának nyilvánította a belügyminiszter Radovics Dusánt, a zuglói rendőrkapitányság zászlósát, akit tegnap, menekülés közben, egy többszörösen bűntetett, az alvilágban is jól ismert, cigány bűnöző, Poór Zoltán gázolt halálra a fővárosban a Keleti pályaudvarnál.

Kollégái nyugtatják a halálra gázolt járőr társát

Hivatalos személy ellen elkövetett emberöléssel is meggyanúsíthatják azt a jelenleg is számtalan büntetőeljárásban érintett, az alvilágban is jól ismert hódmezővásárhelyi cigány bűnözőt, Poór Zoltánt, aki tegnap délután, menekülés közben halálra gázolta a zuglói rendőrkapitányság zászlósát, a 30 éves Radovics Dusánt - értesült lapunk. A férfi ellen - mivel az áldozat rendőr volt - a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytat eljárást, egyelőre hivatalos személy elleni erőszak, halálos közúti baleset okozása és más bűntettek miatt - mondta lapunknak Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, Tafferner Éva lapunknak az esetről elmondta: tegnap délután a zuglói kapitányság két járőre a Nagy Lajos király útján, egy közlekedési szabálysértés miatt meg akarta állítani a bűnöző által vezetett BMW-t. A kocsiban utazott Poór élettársa is. A cigány bűnöző azonban nem állt meg, egészen a Baross térig folyt az autósüldözés. A Keleti pályaudvarnál végül az időközben megérkezett erősítés segítségével megállásra kényszerítették a BMW-t. Ekkor a luxuskocsi mögött álló járőrautóból kiszállt Radovics Dusán, hogy a férfit igazoltassa. A bűnöző azonban hátramenetbe kapcsolt, hogy megforduljon, de közben elütötte a járőrt, akinek az életét a helyszínre érkező mentők nem tudták megmenteni. A járőr társa többször rálőtt a menekülő BMW-re, többször el is találta az autót, de a cigányok elmenekültek a helyszínről. Az üldözés a IX. kerületi Gubacsi út és a Kén utca kereszteződéséig tartott, ott több rendőrautó ismét megállásra kényszerítette Poór Zoltánt, aki végül megadta magát. A férfit és élettársát a kerületi kapitányságra szállították, és az ügyészség ott hallgatta ki. Arról egyelőre sem a rendőrség, sem az ügyészség nem tudott beszámolni, a cigány bűnöző miért menekült el a járőrök elől. Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség hősi halottjának nyilvánította Radovics Dusán zászlóst. Kollégái tegnap este, a zuglói kapitányság előtt gyertyagyújtással emlékeztek a hős rendőrre.

Szenvedi Zoltán
Magyar Hírlap

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Találós kérdésünk: Ön szerint kit kísérnek rabszíjon állig felfegyverzett kommandósok: a rendőrgyilkos cigányt vagy valaki mást?

Talán már sokan sejtik...
Íme, így kísérik az autóhoz a büntetett előéletű, alvilágban is jól ismert rendőrgyilkos cigánybűnözőt, aki a napokban menekülés közben halálra gázolt egy zsarut. Se kommandósok, se rabszíj, az arcát persze letakarják, nehogy láthassák a tévében, hogy megint cigány gyilkolt, meg hát ugye a személyiségi jogok:

És így szállítják a "terrorista" Budaházyt (aki már több mint egy éve előzetesben van és egyebek mellett például azzal gyanúsítják, hogy Molotov-koktélt dobott egy MSZP-s irodára, ami habár kiégett, de senki nem sérült meg):

Ez pedig a tárgyalás:

Még a móri mészárosok sem kaptak ilyen kíséretet:


"Új országra ébredtünk", "nemzeti együttműködés", "két hét alatt rendet teszünk és helyreállítjuk a közbiztonságot" - mondta Orbán és belügyminisztere, Sintér Sándor. Nos, semmi sem változott. A cigány (rendőr)gyilkosok származását továbbra is elhallgatja a rendőrség, arcukat eltakarják és úgy kísérgetik a kormoslábút, mintha egy egyszerű tolvajról lenne szó.

Mindezalatt ma óriási erőkkel csapott le magánterületen a gárdistákra Békéscsabán a "rend"őrség, a tűzszerészek is kivonultak, miután egy "névtelen" bejelentés érkezett arról, hogy bomba van a gárdistáknál (biztos nem titkoszolgálati akcióról van szó). És mit ad Isten, találtak két kézigránátot... Korábban pedig a Magyar Nemzeti Gárda avatójához közeledvén tartottak házkutatást és foglaltak le több ezer zöld gárdás pólót a Gárda egyik vezetőjénél a sündisznók. A rendőrségi indoklás szerint "tisztázatlan eredetűek" voltak a pólók, és "könnyen lehet", hogy "csempészáruról" van szó. Pintér Sándor ezen aljas és már-már nevetséges trükkjét és indokolását információink szerint még fideszes politikusok is kritikával illették.

Hollik Péter - Kuruc.info
(Képek: MTI, Nol, videó: mandiner-youtube)

Munkában a Pintér-maffia: Szaszkát ismét előzetes letartóztatásba helyezték

Szegénynek nem sok szabadság adatott meg: 16-án este írtuk, hogy házi őrizetbe helyezték. 23-án, 11 után pár perccel pedig már vitték is vissza.

Az előzetes letartóztatásról szóló ítéletet az Ítélőtábla hozta meg rekordidő alatt: máskor 3-4 hét alatt döntöttek ilyen ügyekben, most azonban egy hét sem telt el és újból elhurcolták a hazafit. (SzKR nyomán)

Ismét lincseltek az ercsi gyilkoscigányok

Az alábbi levél a cigánybűnözés egyik központjából, Ercsiből érkezett. Onnan, ahol a minap a cigányok megöltek egy embert, és amúgy is mindennaposak a csetepaték, leszámolások (pár nappal ezelőtti hír ITT).

Nem csodálkozhatunk a levélben is vázolt rendőri impotencián - ahogy az már kiderült, az ottani pékek (akárcsak ráckevei társaik) a bűnözőcigányok tenyeréből esznek, azok ellen semmilyen módon nem akarnak fellépni. Pintér, természetesen, közöttük sem kíván rendet vágni...

A levél:

Kedves Szerkesztők!

Már tényleg vezető hírré válik Ercsi, viszont nem lehet elmenni szó nélkül a minap történtek mellett sem.
A mostani cigányokkal kapcsolatos esetről nagyon hallgatnak, mind a rendőrség, mind a polgármesterünk.
Ugyanis akiről szó van történetesen a polgármesterünk szomszédja, aki mellesleg az önkormányzat egyik kézbesítője, B. Ferenc.

Hát igen van, aki még próbál nyugodtan aludni itt éjszaka. Ő is egyike volt ezeknek, amíg arra nem eszmélt fel, hogy pár kormos a kis robogóját próbálja elkötni az udvaráról. Mire közbelépett és ennek az eredménye az lett, hogy jól agyonverték. Állapotáról nincs információnk a mély hallgatás miatt, csak annyit tudni, hogy kórházban ápolják.

Szeretnénk tájékoztatást kapni arról, hogy az elmúlt hónapok eseményei után, hol is van az a megerősített rendőrség itt Ercsiben? Ér ez nekünk valamit? Mik az elért eredményeik? És egyáltalán minek is épült ide ez a nagy rendőrségi épület?
A lakosság felháborodása óriási, hiszen mindenki láthatja, hogy valóban több járőr van, akik rendszeresen trafipaxolnak, kamerázzák a parkoló autósokat és helyi bicikliseket vegzálnak cirka 20-30 ezer forintos büntetésekkel (!); van, akit naponta többször is megállítanak. Ez a fontossági sorrend?

Bárkit megkérdezhetnek, mindenki azt kérdezi mért nem a "Savanyúrétre" (cigány-övezet) mennek ki?

Ercsiben lakást vagy házat nem lehet eladni, oda jutottunk például, ha más településről hív az ember szerelőt, meghallja, hogy Ercsibe kéne jönni, vagy lecsapja a telefont, vagy jobb esetben gyorsan elköszön és úgy teszi le.

Már postára se lehet bemenni, a helyi kínai üzletben zárják az ajtót és hármasával lehet bemenni, ha a segélyesek megindulnak. Viszont így sem gördülékeny a kormosok "vásárlása": kint várakozó nőt és a bent lévő eladót is bántalmazták már.

A helyiek a környékbeli településekre hordják a gyerekeket óvodába és iskolába, persze a polgármester igyekezett ezt meggátolni, bár nem a probléma okának megoldásával, hanem átment a másik településre és kérte, hogy ercsi gyermeket ne vegyenek fel. Így kénytelenek a szülők átjelentkezni lakcímileg máshová, és úgy hordani nap, mint nap a gyerekeket napi kétszer.

Sorolhatnánk végsőkig a történteket, de itt óriási változtatásra van szükség, amire a jelenlegi önkormányzat képtelen.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Ercsi Szervezet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése