2010. június 29., kedd

Ébresztő Magyarok

http://kuruc.info/r/10/36231/


- Egyetért-e Ön azzal, hogy a politikusok, közszereplők és a média szüntessék meg a magyarországi cigányokkal szembeni pozitív megkülönböztetést?
- Egyetért-e Ön azzal, hogy szándékos emberölésért elítélt személy tényleges életfogytiglani szabadságvesztéssel legyen büntetve?
- Egyetért-e Ön azzal, hogy a harmadik gyermektől, az alanyi jogon járó, családi pótlék helyett a vele azonos összegű személyi jövedelemadó kedvezmény járjon?
- Ön szerint a 'cigánybűnözés' létező jelenség?
- Ön szerint a 'megélhetési szülés' létező jelenség?
Ilyen és ehhez hasonló témákban fejtheti ki véleményét a http://www.ebresztomagyarok.hu/ oldalon, amelynek küldetése, hogy különböző - a társadalmat érintő fontos kérdésekben - lehetőséget biztosítson az egyéni vélemény-nyilvánításra, illetve a leadott szavazatok állása alapján tájékoztatást nyújtson az általános közgondolkodásról, pártállástól függetlenül.
Az oldalon - a kérdésekhez tartozó mellékletekben - további információkat kaphat az érintett témában, illetve - szavazata mellett - a fórumon is szabadon elmondhatja véleményét. Közös célunk, hogy végre merjünk nyíltan beszélni a mindennapjainkat beárnyékoló társadalmi gondokról és ne nézzük
tétlenül a nemzet hanyatlását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése