2012. december 6., csütörtök

Gilad Atzmon: A zsidó hatalom vége

Gilad Atzmon, az 1963-ban Izraelben, Tel Aviv-ban született, de ma Angliában élő neves jazz-szaxofonos, író és politikai aktivista, saját angol nyelvű blogján figyelemfelkeltő írást tett közzé, amelyet alább továbbítunk. Az eredeti, november 30-án kelt bejegyzés ide kattintva olvasható: http://www.gilad.co.uk/writings/the-end-of-jewish-power-1.html. 

Izrael megalázó vereséget szenvedett tagnap az ENSZ-ben. A világ nemzetei felálltak, és NEM-et mondtak a zsidó államra - NEM-et az izraeli megszállásra, NEM-et az izraeli emberi jogi visszaélésre, NEM-et a zsidó rasszizmusra. Valójában felálltak és bevallották, hogy komoly cion-fáradtság vett erőt rajtuk. 

Annak ellenére, hogy a zsidóság sikeresen emlékezteti az európaiakat meggyötört múltjukra, Európa tagnap elhatárolódott saját bűnétől, és Izrael európai szövetségesei, úgy mint Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és Olaszország ugyancsak világosan megüzenték Izraelnek - elfogyott a türelmük. Ez egy nagyon jó hír valóban. 

De érdekes módon, ez az egyesült ellenállás Izraellel szemben nem az izraeli erőre adott válasz. Éppen ellenkezőleg, ez valójában az izraeli gyengeségre válasz. Az elmúlt néhány hónapban láttuk a híres izraeli elrettentő erő teljes és végleges megsemmisülését. Izrael hónapokig azt a benyomást keltette, hogy kész és hajlandó megtámadni az iráni nukleáris létesítményeket, csak azért, hogy végül be kelljen vallania, még magának is, hogy ehhez hiányoznak az eszközei... Ezután Izrael halálos támadást indított a gázai nép ellen. Behívott 75000 tartalékost csak azért, hogy megtudja, nincs gyomra szembenézni a palesztin ellenállással. 

Szóval, amint Izrael megismeri saját gyávaságát, a világ többi része végre megtalálja a bátorságot, hogy rájöjjön, jól megvan a zsidó állam nélkül is, amely csak bajt okoz, és komoly fenyegetést jelent a világbékére. 

A hatalmas zsidó lobby, a cionista irányítású média és a Wall Street ellenére, a zsidó állam és cionista támogatói impotenseknek bizonyultak... 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat 

*** www.nemzetihirhalo.hu *******

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése