2011. július 15., péntek

Acetoklór a budapesti ivóvízben ..

Ezt kaptam, továbbküldöm tájékoztatásul! Bizonyára emlékeztek még a Tiszai ciánszennyezésre. Eredetileg úgy gondolták a tudósok, hogy 50-60 év is kell, mire a Tisza valamelyest regenerálódni kezd. Ehelyett mi történt? Pár hónap alatt annyira megtisztult, hogy enni lehetett a halakat a Tiszából. Miért? Mert a magyar táltosok, mágusok imával ráolvastak a vízre. Napi rendszerességgel csapatokba szerveződve tartottak "vízszert"-t. Jézus óta ekkora csoda soha nem történt széles-e világban. Mégis agyonhallgatta a média ezt a világrengető csodát azért, hogy tudatlanságban tartsanak minket. A vörösiszap-katasztrófa után is ugyanezt tették. Nem furcsállja senki, hogy miért nem terjedt tovább a tavalyi szennyezés hatása? Hát ezért. Azért, mert a magyar szavaknak és a magyar szívnek ekkora teremtő ereje van. Eredeti tudásunkkal és hitünkkel képesek vagyunk átalakítani mindent. Mindent ami eddig rosszul működött, azt a hitünk és tudásunk erejével át tudjuk alakítani kellemesen élhető, örömteli életté!!!
 
Dr. Masaru Emoto japán tudós pedig pontosan kimutatta, hogy is működik mindez. Bebizonyította azt is, ha magyarul beszélünk a vízhez, akkor az nem hatágú kristályt alkot, hanem hétágút. Azért, mert a magyar nyelv a teremtés nyelve.
 
KEDVES MAGYAR TESTVÉREIM! KEZDJÉTEK EL TI IS TUDATOSAN HASZNÁLNI EZT A SZÉP, SZAKRÁLIS ŐSNYELVET, ÉS MEG TUDJÁTOK VELE TISZTÍTANI AZ IVÓVIZET IS MINDAZOK NAGY "ÖRÖMÉRE" AKIK "VÉLETLENÜL" A VÍZBE "EJTETTÉK" AZT A FRÁNYA ACETOKLÓRT.
 
Honfitársi szeretettel: TR

-------------------------------

.A fővárosi ivóvízben is találtak acetoklórt.


Ignéczi Tibor
 
 
--
Lakóközösségi Szervezetek Szövetsége /LAKSZ/ » LAKSZ csoport
Ignéczi Tibor elnök
Telefon: +36-30-296-9484. E-mail: lakszcsoport@gmail.com
Bejegyzési v.sz.: 7.Pk.60.779/1998. Levelezési cím: 1410. Bp. Pf.:188.
Pij.sz.:OTP-11707024-20406958, Adószám: 18163638-1-42.
LAKHATÓ VÁROS - EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET - TISZTA KÖZÉLET  '98. © LAKSZ
AJÁNLJA FEL LEVONT SZEMÉLYI  JÖVEDELEMADÓJA 1%-ÁT 
A SZÖVETSÉG KÖZÉRDEKŰ FELADATAINAK ELLÁTÁSÁRA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése