2011. április 29., péntek

Amikor csak előre menekülhetsz!

2011, április 29 - 15:12 | Taskeszi
  Igen csak felgyorsultak az események az elmúlt néhány napban!Minden politikai párt mossa kezeit,egymásra mutogatnak,és egymást szidják azért,mert a puskaporos hordó kanócát valaki mégis meggyújtotta!
Mindenféle videokat mutatnak be Gyöngyöspatáról,vajon mi is történhetett ott,vajon ki lehet a felelős a kialakult helyzetért?MONDOM videókat,amiket térfigyelő kamerák rögzítettek!Egy komolyabb lélekszámú,és költségvetésű város is csak igen nehezen engedheti meg magának ezt az uri passziót,Gyöngyöspatára vajon ki finanszírozta?
A "közszolgálati"médiákban természetesen úgy tájékoztatják a közvéleményt-,ahogy ezt a már fiókban lévő-,de casus belli-re váró jogszabály azonnal előhúzható legyen!Hogy mit műveltek,és miért a Véderő,és a Betyársereg tagjai,ezt már több portál,köztük mi is kielemeztük,erről nem beszélnék.Arról azonban igen is beszélni kell,hogy míg Orbán mint" hiteles közvélemény kutató" kijelenti,miszerint a lakosság nem kér az egyenruhásokból,addig igenis a közvélemény bizony egyre többet,kér az "egyenruhás bűnözők"-nek titulált hazafiakból!
A Zászlóalj,és a vele kapcsolatban álló ugyancsak békés,megfontolt,de céltudatos szervezetek belső levelezése rohamosan megnőt,az elmúlt 24 órában.Ez semmi mást nem bizonyít,mint a lakosság egyre inkább kiábrándultságát a "fülkeforradalmárok" hazudozó,konspiráló gyülekezetéből,és lassacskán az eddig vaksi népség is rádöbbent arra,hogy igazából a kilátástalanságba,a mocsárba tolják az ország szekerét!
Fényesen bizonyítja többek közt,az ugyancsak számos hírportálon megjelenő Rendvédelmi Szervek nyilatkozata is!
Persze tudja mindenki,hogy egy-két fecske még nem csinál nyarat,de akkor következik a nyár,mikor a fecskék hazajönnek!Rendőreink,egyenruhásaink,egyre inkább öntudatukra ébrednek,és egyre inkább átlátják,milyen aljas,és mocskos érdekek használják őket mindúntalan,és mikor már nem kellenek,megkínálják őket úm."rendőri túlkapás" vádjával,és mint a használt papírzsebkendőt,eldobják!
Magyar rendőreinkhez,katonáinkhoz,vámosainkhoz,határvédelmiseinkhez,tűzoltóinkhoz szólok!
Ne engedjétek meg,hogy magyar létetekre,a magyar nép ellen uszítsanak benneteket!Sok,nagyon sok hibát követtetek el,mikor parancsra, lesből büntettétek az embereket,mikor a kilakoltatásoknál közreműködtetek,mikor buzeráns menetet biztosítottatok,mikor megemlékezőket zaklattatok,mikor más irányba indultatok gyilkost,és rablót keresni,de most,és nem többször,itt az Isten adta lehetőség,hogy vezekeljetek bűneitekért,és lássatok át a hatalom,idegen érdekeket kiszolgálók "parancs értettem "függönyén,és az utolsó pillanatban találjátok meg a helyeteket!
Mivel vagytok külömbek,mint a gyári munkás,vagy a földműves?Semmivel! Ugyanannak a bankrendszernek vagytok rabszolgái,ugyanannak az EU nak vagytok hatod rangú állampolgárai,és ugyanúgy ki lakoltatnak majd benneteket,ha elfogy a fizetés!
Ti szolgálatot vállaltatok,mégpedig a magyarság szolgálatát!Mint ahogy Ti kenyéradói vagytok a parlamenti senkiháziknak,úgy az érték teremtő munkás a Ti kenyéradó gazdátok!
Most pedig a figyelmét kérem mindenkinek,aki  egyenruhában,vagy tényfeltárásban,vagy gazdaság kiépítésében,vagy a magyar HIT terjesztésében vállaltak eddig kimagasló munkát!Szabadságotok,testi épségetet,lelkiismeretetek forog most kockán! Ha most egyszer,és mindenkorra nem zártok össze,ha keresitek még mindíg egymás hibáit,ha még mindíg az ego mondja meg kivel,és miért,akkor elveszett a nemzet!
A látványos,és a hatalmak által törvényesnek elismert status quo a bekebelezésünkre elkészült,az első csapás is megtörténik napokon belül,nincs több idő várni,nincs már kire,vagy mire várni!
Aki nem a magyarság felemelkedését,szabadságát,régi erkölcsét akarja,önös érdekek nélkül,az a MAGYAR NEMZET ellensége!
Holnap Április 30. lesz! 300 éve írták alá a megoldatlan Rákóczi szabadságharcot lezáró,szatmári békét!
Nagy fejedelmünk eljön hozzánk!

www.mnszentlaszlozaszloalj.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése