2011. március 27., vasárnap

A hír igaz! Kommentár nélkül.
Kedves mindnyájan.

2011. 03. 22. én a következőkről hallottam!
Orosházi Ferenc nemzettársunk,
A Vereckei Hágótól, - Budapest Kossuth térig, zarándokutat tervez.
Cél: a több-ezer éves Szent Korona Eszmeiségén alapuló Alkotmányunk jogfolytonosságába való visszahelyezése. A jelenlegi "alkotmányozási" esemény jogtalanságára való figyelem felhívás!
A magyar lelkek felébresztése.

A saját magukért tenni akarás kényszerére! A pártok, szervezetek, stb. megosztottságán felülemelkedve, nem párttagként, hanem államalapító és államalkotó nemzettársként egységben.
Kinyilvánítani, hogy a nyomoruk, kiszolgáltatottságuk okát felismerték, és tovább nem kérnek belőle, elérkeztek tűrőképességük határára. Eddig hittek választott vezetőikben. De sorra, mindegyik cserbenhagyta népét. Bizonyíték: az elmúlt huszonegy év folyamatai. Erős, stabil, aránylagos létbiztonságban élő népből, nyomorba döntött, létbiztonságát elvesztő néppé alázódtunk.
Egyetlen okból!
Mert hittük, hogy elég, ha a mindennapjainkban helytállunk! A választott vezetőink, amit beígértek, azt meg is valósítják! Nem így történt!


2011. 04. 18. ra ér, Orosházi Ferenc a Kossuth térre, ahol reményeim szerint, millióan fogják várni, hogy átvegyék tőle, Őseink, hazát, nemzetet védő, szellemerejét!
Ennek megértéséhez, sikeréhez, Kérjük, Teremtőnk, erőt, megvilágosodást és kitartást adó, kegyelmét!
Ha ez csak egy álom marad, akkor egy magányos nemzettársunk néma vezeklése lesz, aki ha kell, étlen szomjan rója lépéseit, hazája elhagyatott poros útjain.
Elgondolkodva, hogy mivé alázódtak, az egykori Ősök utódai. Ez egy hatalmas üzenet a magyarságnak! Egy felkiáltójel! Egy kinyilatkoztatás!


Magyarok!


Utolsó esélyünk, hogy békés úton egységes akaratot kinyilvánítva hozzuk tudomására a rajtunk élősködőknek, hogy nem kérünk belőlük!
Április 18-án a Kossuth téren a helyünk! Ennyivel tartozunk magunknak, és a jövő nemzedékének.
Ha ezt az esélyt elmulasztjuk, nem is érdemelünk más sorsot, mint amit akaratodon kívül szánnak neked!


Ennek a zarándoklatnak ez a mondanivalója.

Ha segíteni, előremozdítani akarsz, megteheted! Ha közönyösen ajkbiggyesztve kitörlöd, és tovább tétlenkedsz, megteheted! Mindannyiunk nyomorúságára, kiszolgáltatottságára! A sajátodra is! Te sem vagy kivétel!
A rendszer része vagy, ha akarod, ha nem. Ha tudod, ha nem!
Változtatni csakis te vagy képes! (a csillagokban, a magyarok csillagképében is ott a jel)


Szeretettel mindenkinek, aki olvassa, és továbbküldi.

Jakab Károly
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése