2011. március 27., vasárnap

csillagbölcseleti gondolat

Az emelkedő Fény tavaszi időszakában legyen Önnel a derű, és az alkotás, illetve a szemlélődés öröme! Már szemmel is látható, ahogyan a Napsugár előhívja a rejtőzködő lélekből, a megbúvó természet titkos raktáraiból az Életet. Bensőnkből is most csodaminőségek varázsolódnak elő. Legyünk jelen ennek a csodának. Legyünk jelen, s hozzuk le a hétköznapok világába is.
Ebben nyújtunk segítséget e heti csillagüzeneteinkkel, melyről készült legújabb kisfilmünket a
www.asztrozofia.hu -n, vagy a www.csillagtv.com -on nézhet meg.

Most egy rövid csillagbölcseleti gondolatot szeretnék átadni.
Az előttünk álló hét a Jupiter és a Szaturnusz bolygók által alkotott tengelykapcsolat jegyében telik.
Ha röviden akarjuk megfogalmazni ennek a konstellációnak a lényegét, akkor azt kell mondanunk, hogy eljött az ideje annak, hogy életünk leglényegesebb üzeneteit valóban megértsük.
A Jupiter és a Szaturnusz is bölcsességbolygó. A Kos jelében tartózkodó Jupiter "segít" abban, hogy a felismeréseink segítségével végre rálépjünk arra az útra, és/vagy elkezdjük azokat a cselekvéseket, melyeket már régóta szeretnénk bejárni, megtenni, megvalósítani. A Jupiter hátterében látható csillagzat (Pisces) üzeni, hogy a múltunkból hozott lehetőségek, szerencsék már készen állnak, a velünk való találkozásra. Szerintem ne várakoztassuk tovább őket. :-)

A Szaturnusz a Mérleg jelében vándorol a "múlt" irányába, így ő az időtálló egyensúly megvalósításának a lehetőségét képviseli. Elsősorban a társas kapcsolatainkban vehetjük észre, azokat a dolgokat, melyek már olyan minőségeket hordoznak, ami méltatlanná vált az idők során. Mivel a hét végére a Nap is csatlakozik a bölcsesség planétájához, így kapcsolatainkat a felfényesítés, és az igazi, ragyogó szeretet energiái hatják át. Rálátás és megértés. Ebből új kezdet, a magasabb szintű harmónia lehetősége bontakozik ki a hétköznapok világában. Jó, ha tudunk erről. A hét varázslatairól bővebben és részletesebben legújabb kisfilmünkből tájékozódhat, melyet a www.asztrozofia.hu -n nézhet meg.


A napokban kaptam egy kisfilmet, amelynek könnyed kedvessége talán mosolyt, örömet és felismerést hozhat Önnek is...
Szeretet és Fény VAN velünk!

PROGRAMAJÁNLÓ:
2011. március 30-án, szerdán a Bécsben (Ausztria) élő barátainkat, s a csillagtitokkutatókat várjuk 17.30-tól.
"Amint fent, úgy lent, avagy a csillagos ég meséi csillagfelnőtteknek"
Cím: A - 1220 Wien, Donau City
Leonard Bernstein Str. 4 - 6. Stiege 8.
Gemeinschaftsraum Zugang im Hof. (Közösségi terem, bejárat az udvaron keresztül)

"A SZERTARTÁSOK HATALMA" címet viselő egész napos rendezvényről (2011. április 2.) bővebbet az alábbi linkre kattintva tudhat meg: http://www.ezoter.hu/pages/page.php?pa=ea2040b1-37b6-8824-748c-4d5261750585&sr=XWIEEc
Az egészségünk megőrzésében és megtartásában segítő kefírgombát továbbra is be lehet szerezni (ingyenesen!) a Soter klubban. Csak egy tisztára mosott, jól záródó kis befőttesüveget kell hozni! www.soterklub.hu

Áldás kísér minket az Úton!
A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán
www.asztrozofia.hu www.csillagtv.com
Amennyiben úgy gondolja, hogy kisfilmjeink, csillagüzeneteink és hírleveleink másoknak is segítségére lehetnek, akkor kérem küldje el nekik is. Köszönjük! Legyen az életünk szebb, alkotóbb, és boldogabb, mint eddig! Legyen az életünk méltó az EMBERHEZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése