2011. február 4., péntek

Paksi Zoltán csillagüzenete

www.asztrozofia.hu -ra, vagy a www.csillagtv.com -ra kattintva megtekintheti legújabb kisfilmünket az elkövetkező napok égi - földi lehetőségeiről, összefüggéseiről.

Ég és föld dimenzió kapujává - CSILLAGKAPUVÁ - válik az otthon, mikor oda leszületik, s mikor onnan eltávozik a lélek, ám ezt a csodát ma már szinte csak a kórházban "élheti át" az ember. Az első önálló lépéseket ANYA karjainak védelmező ölelésében teszi meg a gyermek. A mintát pediglen arra, hogy hogyan kell becsülettel, tisztességgel élni az életet, APA példája mutatja. Bizony, az élet szentségei ezek, még akkor is, ha ez ma már nem köztudott, s egyre kevésbé van így napjainkban. Ma már gyakran a "bébiszitter" látja a gyermek első lépéseit, s később a mintát is csak egy "celeb"szolgáltatja.

A szexualitás ősi szentsége is a trágárság szintjére süllyedt sokakban, melyet a vulgáris szóhasználat is pontosan tükröz. A 20. század nagy vívmányának tartják a szexuális forradalmat, pedig voltaképpen a tudatlanság ösztönszintű (1., 2. csakra) manifesztációját tapasztalhattuk. Divat lett a "tapasztalatszerzés", a "kalandozás", a hűtlenség erénnyé emelkedett sokaknál és a különféle perverziók elterjedése is csak az állati szint felé tolták az emelkedésre született embert. Gúny tárgyává vált a hűség és a szüzesség, pedig minden hagyomány szerint ezek az értékek nélkülözhetetlenek az emelkedéshez.

Miért is tiltották egykor a szexualitást, illetve a hűtlenséget? Azért, mert egy aktus során oly mélyen alámerülnek a felek egymás energiarendszerében, hogy elkerülhetetlenné válik a részleges karmaátvétel! Hét esztendő szükséges a tisztuláshoz, természetesen csak akkor, ha nem ismétlődik meg az együttlét. A szexuális partnert cserélgetők voltaképpen idegen karmákat, különböző frekvenciájú asztrális rezgéseket halmoznak magukra, melyek következményei bizony sokszor beláthatatlanok. A kéj hajszolása során a valódi teljesség boldogságát űzi el magától a szerencsétlen.

A misztikus úton járó ember célja a karmatisztítás és nem önmaga beszennyezése. Az 1960-as évek szexuális forradalma az emberiség egy igen jelentős részének spirituális mélyrepülését eredményezte, nem véletlenül jelent meg a század vége felé a betegségek egyik legfélelmetesebbike, az AIDS.

Ismert, hogy az orgazmus élményében - bár igen haloványan - az unio mysticát élhetjük át, még ha csak pillanatokra is. Sokan tanítják azt, hogy a reinkarnáció egyik fő oka a szexualitás. Ezért nem véletlen, hogy komoly szexuális problémával, sokszor problémákkal kell szembenéznie minden földre született embernek akár beszél róla, akár szemérmesen eltitkolja. Gond a szerelem hiánya, mert így gyorsan unalmassá válik a kapcsolat.
Gond a túl sok vágy, ha a társ beéri kevesebbel is.
Gond a kevés energia is, hiszen a kielégítetlen társ új utakat kereshet.
Gond, ha lanyha a tűz, ám egy "idegen" tűzvészt okoz. Gond, ha már családban élve toppan be kívülről váratlanul az igazi. Gond, ha az ember a testével nem elégedett.
Gond, ha a társ teste nem az igazi, vagy ha idővel átalakul, meghízik, megöregszik.
Gond a magány, a ki nem élt, vagy a "magányosan kiélt" energia.
Gond a bizalmatlanság, a hűtlenség, a titokban, családon kívül született gyermek, és gond, mikor rájön az ember arra, hogy becsapva éli az életét ki tudja mióta...

De ne folytassuk a gondok sorolását tovább! A szexualitás tehát komoly karmikus feladatot ró szinte mindenkire, így ezen nehézségek valódi, őszinte megértése, majd megoldása óriási előrelépést jelent életünkben. A megoldás egyik előfeltétele annak a kérdésnek a megvizsgálása, hogy a kapcsolatban a felek egymással küzdenek, a másikat legyőzendő félnek tekintve, vagy együtt, egymásért cselekednek a hétköznapokban.

A megoldás másik előfeltétele az őszinteség. Őszinte az ember először is önmagához?
Bele mer valóban nézni önnön mélységeibe? Nevén meri nevezni az ott látottakat, érzékelteket?
Aki valóban őszinte önmagához, csak az tud a társával is őszinte életet élni. Így lehet túl jutni a játszmázásokon, hazugságokon, lényegében a méltatlanságokon.

A szerelemben, melyben előbb, vagy utóbb, de megjelennek a próbatételek, lehet szent szövetséget kötni. Felvállalva a társ testét-lelkét-szellemét és karmáját igen nagy lépéseket tehetünk előre. A házasság beavató szertartásában az Isten és az Ember színe előtt ez történik, akár tudunk róla, akár nem.

Legyünk jelen társainknak, mert így lesz teljes értékű a szeretet! Áldás kísér minket az Úton!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése