2011. január 21., péntek

TE MÉG MINDÍG NEM TUDOD MIÉRT ILYEN A VILÁG?

TE MÉG MINDÍG NEM TUDOD MIÉRT ILYEN A VILÁG?????

Te még azon "kevesek" közé tartozol, akik nem tudnak érthető magyarázatot adni azokra a kérdésekre, hogy mi történik ebben az országban mindannyiónkkal az elmúlt húsz évében, illetve jelenleg is mire megy ki a "játék"?
Nos ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor ezen a honlapon összegyűjtött dokumentum filmek megtekintése után, egyértelmű választ kaphatsz.
Kétséged ne legyen afelől, hogyha homokba dugod a fejed, (úgy mint eddig is tetted esetleg), mentesülhetsz a nemsokára bekövetkező általános, mindenkit érintő"végjáték" következményei alól.
Ahogy mondani szokták: "ennél már nincs lejjebb", teljesen padlón az ország, és ezt az állapotot, az elmúlt húsz év teljes parlamenti klientúrájának köszönhetjük.
Tudatosan árulták el a magyar embereket, tudatosan, előre tervezetten adták idegeneknek az országunkat, és (jelenleg a befejezése folyik).
Ezekről, és más aljasságokról is láthatunk jónéhány példát, amit már más országokban végre is hajtottak, de vannak kifejezetten magyar vonatkozású dok. filmek is, érdekfeszítőek, és elkeserítőek, hogy mivé lett gyönyörű országunk, mivé tették azok, akiken mindez múlott.
Sokaknak ismerős lesz néhány dok. film, mások esetleg ezt az oldalt is ismerik, de mégis azt kérem mindenkitől, hogy légyszi' küldje tovább ismerőseinek az oldal elérhetőségét, hátha valakiknek még újdonság, vagy nem minden filmet ismer, és látott, ami megtekinthető még jelenleg.
Már ez is egy nagy lépés, hogy minél többen megismerjék az országunkban, egyben a világban is zajló előre megtervezett gazemberségeket.
Olyan dok.filmek egy oldalon, hogy erről mindenkinek tudnia kell!
Dícséret a weblap összeállítójának, mert olyan dok. filmek vannak egy helyen, amiket, ha elkezd nézni az ember, nem tudja abbahagyni, olyan érdekesek.
Ehhez kívánok mindenkinek "jó szórakozást, és jó ébredezést a hosszú hideg estéken".

Ime az oldal :
http://www.forradalommost.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=2


A cenzúra folyamatosan próbálja a rajta lévő filmeket elnémítani, addig nézd meg te is és ismerőseid is légyszi', amíg a legjava még látható rajta.
És ne feledd továbbküldeni sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése