2010. december 6., hétfő

Egyedi rajzos karácsonyi ajándékok Kiko-tól

Egyedi rajzos karácsonyi ajándékok Kiko-tól


Megállíthatatlanul közeleg a karácsony, és így október végén én is elkezdtem az ajándékokon gondolkodni. Évről évre nehezebbnek érzem megtalálni azokat az ajándékokat, amiket igazán személyesnek, maradandónak és mégis olyannak érzek, amivel hatalmas örömöt tudok okozni. Persze a saját kezűleg készített, személyre szóló ajándékok mindig telitalálatok.:)

Ha Te is így érzed, had segítsek egy kicsit Neked, hátha éppen az én kínálatomban találsz rá arra az ajándékra, ami felejthetetlenné teszi az idei ünnepet:  

Portréfestmény
(Olajfestékkel készített portréfestmény a családról, barátokról, vagy akiről éppen szeretnéd a festményt;
a festmények vászonra készülnek; méretük egyéni igény szerint)

Portrérajz
(Ez pontosan az a kategória, amit a szabadban, tereken, Balaton-parton rajzoló grafikusoknál is láthattál; grafittal vagy szénnel készített portrérajz a családtagokról, vagy barátokról - igény szerint; a rajzok Dipa rajzpapírra készülnek; méretük egyéni igény szerint)

Karikatúra
(Ugyanaz igaz rá, amit a Portrérajznál olvashattál)

Dekorációs festmény
(Akvarell festékkel készített festmények, illetve digitális illusztráció reprodukciók, amelyekkel a lakás bármelyik szegletét feldobhatod; a képek speciális akvarell papírra készülnek; méret-téma igény szerint)

Gyerekszoba dísze
(Akvarell festékkel készített festmény vagy digitális illusztráció reprodukciók, speciális papírra nyomtatva, méret-téma igény szerint)

Ajándékkártyák
(Ezekkel a kis kártyákkal a család minden tagja könnyen megtalálja a Neki szánt ajándékokat; a kártyákat vastag papírra nyomtatva, kivágva, juttatom el Hozzád; igény szerint választható: névvel ellátott kártya, illetve olyan, amit Te tölthetsz ki úgy, ahogy szeretnéd) 


És akinél bármelyiket megrendelheted, az Kiko, azaz én :)
Ha bármelyik megtetszett, és szeretnéd egy vagy esetleg több szerettedet meglepni egy festménnyel, rajzzal, képpel, kérlek, bátran lépj kapcsolatra velem.


A blog jobb felső sarkában található "Email me" grafikára kattintva írhatsz nekem email-t, és én örömmel adok további információkat, és szeretettel készítek grafikákat, festményeket, amik remélhetőleg nagy örömet fognak majd okozni a karácsonyfa alatt.
A végleges 2011-es naptár! / Calendar 2011 final!

Íme a kész 2011-es naptár, elejétől a végéig (az alul lévő kis képek bal oldalán a naptárak lapjait, jobb oldalán pedig az illusztrációkat láthatjátok, egy kicsit nagyobb méretben):

Az új 2011-es naptáram már elérhető. Fő témáját a luftballonos akvarell képek adják.
Szerettem volna az összes illusztrációt és egyben a naptárat is a kedvenc stílusom köré felépíteni, ami nem más, mint a vintage, amire magyarul talán a legmegfelelőbb szó a nosztalgia . Így szinte az összes illusztráció ezt a hangulatot idézi.
A naptár másik különlegessége egyedi formája.

A naptár maga egy kicsit kisebb méretű, mint egy A4-es lap, egész pontosan 27,7 mm × 11,5 mm. 13 külön lapból áll, mindegyiken más-más illusztráció.


Here is my Calendar 2011 finally, from tip to toe (but now it is the Hungarian version, the English version is the same, the only difference is in the language)(you can see the calendar pages on the pictures below in the left hand side, and the illustrations of the pages a bit bigger version in the right hand side):

The main theme of the calendar is built up from balloon-themed watercolor illustrations. Each illustrations have a charming vintage feeling.
The speciality of this calendar is it's unique shape.
It contains 13 separate sheet, each printed on a heavy weight paper. Designed with 13 colorful watercolors and sure to bring joy to every month throughout the year.
  
Size: 7,7 mm × 11,5 mm


  

 

A naptár hamarosan elérhető lesz a webshop-omban.  Addig is, amíg az el nem készül, az Email me-s grafikára kattintva (jobb felső sarok) írhattok Nekem email-t és rendelhetitek meg.

The calendar will be avaible in my webshop soon. Until the opening of my webshop, you can order this calendar by clicking the "Email Me" illustration (right-up corner) and sending me an email about it. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése