2010. november 24., szerda

Segítségnyujtás,- Zibro lakossági pályázat

Zibro lakossági pályázat
 
2009 szeptembere és 2010 január vége között 84-es fagytak halálra hazánkban, sokan saját otthonukban.
 
A Zibrotech Kft., a Zibro termékek magyarországi forgalmazója pályázatot hirdet; keresi a legrászorulóbb családot, melynek biztosítja a téli szezon alatt az otthon melegét.
 
Ha Ön ismer a közvetlen környezetében olyan rászoruló személyt, családot, akik számára nem megoldott a fűtési lehetőség a hideg hónapokban, javasolja őket pályázatunkon!
 
Várjuk azon segítő szándékú emberek jelentkezését, akik ha anyagilag nem is, de erkölcsileg szeretnék támogatni a közelükben élő rászoruló embertársaikat azzal, hogy elküldik jelentkezésüket a Zibrotech Kft. akciójára.
 
Lakossági akciónkat a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk december 15-ig!  A jelentkezők nagy számára miatt a nem egy, hanem két családnál is kopogtat majd a Zibro, hogy az ünnepekre és a téli hónapokra biztosítsa az otthon melegét.
 

A pályázat nyitott, bárki jelentkezhet, aki 2010. december 15-én éjfélig elküldi kitöltött adatlapunkat a fazik.a.csalad@zibrotech.hu e-mail címre!
 
 
 
Adatlap letöltése a     - lakossagi.zibrotech.hu-     honlapról,  lakossági pályázat címszó alatt.
 
 
 
A Zibrotech Kft. az akció keretében fel kívánja hívni a figyelmet azokra a nehéz sorsú családokra, melyek nem tudnak lépést tartani az egyre növekvő gáz- és villanyárakkal, hogy megsegítésükre társadalmi összefogást generáljon.
 
Mindemellett hangsúlyozni kívánja, hogy már hazánkban is elérhetőek olyan korszerű fűtési megoldások, melyek a szegényebb családok számára is elérhetőek, és környezettudatosságuk mellett jóval gazdaságosabbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek.
 
Támogassa akciónkat, javasoljon olyan háztartást, ahol szükség lehet a Zibro készülékek melegére!
 
Segítsen Ön is!
 
A beérkezett pályázatok értékelése december 16-19-ig történik. A december 20-i eredményhirdetésen nem egy, hanem két családnál is kopogtat majd a Zibro, hogy az ünnepekre és a téli hónapokra biztosítsa az otthon  melegét.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése