2010. július 21., szerda

LUXUS KÓRHÁZ NYÍLT A FELSŐ TÍZEZERNEK A LÁNCHÍDNÁL

  Luxus kórház nyílt a felső tízezernek a Lánchídnál

2010-07-08 Egyéb >
Luxus | 2010. július 07. 12:40 |

Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Rose Magánkórházban egy szülés 590 ezerbe, egy mandula eltávolítása 480 ezerbe kerül.

A főváros szívében, egy V. kerületi irodaház tetején nyílt meg Budapest első exluzív magánkórháza. A Dr. Rose Magánkórház 600 millió forintos beruházással épült fel, tulajdonosa két magánszemély. A befektetők 10-15 éven belüli megtérülést várnak, és 2010 végére - az előző évihez képest - 30 százalékos árbevétel növekedéssel számolnak.
src=/uploadpic/image6.jpg
A kórház recepciója csinos lányokkal
A kórház belsőépítészetileg is az ötcsillagos koncepciót követi. Ennek megtervezéséhez egy neves belsőépítészt kértek fel. Az enteriőr sokkal inkább az elegáns hotelek atmoszféráját idézi, semmint a szokásos rendelőintézeti, illetve kórházi környezetet. Minden szobához kényelmes fürdőszoba tartozik, továbbá alapfelszereltség a légkondicionálás, az LCD TV, a minibár, a széf, a WiFi.
src=/uploadpic/image5.jpg
A kórház várója
Az intézmény 2000 négyzetméteren, 50 alkalmazottal várja a klienseket. A kórháznak nincs állandó orvosgárdája, szerződéses munkavállalókkal fog dolgozni. Az orvosok az adott terület legkíválóbb szakembereiből kerülnek ki.
src=/uploadpic/image4.jpg
Ilyen egy kórházi szoba a magánkórházban
A Roosevelt téri létesítmény a szülészeten kívül hat rendelővel, 1-1 röntgen-, ultrahang és mammográfia szobával, 15 férőhellyel és három professzionálisan felszerelt műtővel működik. Járóbeteg-ellátást összesen 28, a teljes gyógyászati palettát lefedő szakterületen végeznek, amelyek közül is nagy hangsúlyt fektetnek a különböző szűrővizsgálatokra, életmódprogramokra és a gyermekgyógyászati szakágakra.
src=/uploadpic/image3.jpg
Kismama ágy a szülészeten
A kórházban jelentős szerepet kap a MamaRose fantázianévre keresztelt szülészet, amely a családtervezéstől, a szülésen át, a gyermekgondozásig teljes körű szolgáltatást nyújt. Ez a részleg egy hagyományos és egy alternatív szülészeti szobából, továbbá egy különleges felszereltséggel rendelkező exkluzív szülészeti apartmanból áll. A kórházban két betegre jut egy nővér.
src=/uploadpic/image2.jpg
Egy kórházi fürdőszoba
A kórházi részleg a következő műtéti szakterületeket fedi le: érsebészet, sebészet, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, ortopédia, plasztikai sebészet és urológia. Kiemelt területként kezelik a nőgyógyászatot, az ortopédiát és a sebészetet, ahol a különböző műtéteket olyan hazai szakspecialisták végzik, akik az adott műtétfajtában a legelismertebbek.
src=/uploadpic/image1.jpg
Kórházi folyosó
A kórház ellátásait várhatóan elsősorban a fővárosban és környékén élő közép- és felsővezetők, valamint családtagjaik veszik majd igénybe. A tulajdonosok nyilván számítanak a külföldi kliensekre is, hiszen a magánkórház díjai a nyugat-európai árszínvonal alatt mozognak.
Egy londoni magánklinikán 6 ezer fontot, azaz több mint 2 millió forintot kérnek egy szülésért. A császármetszés ára Angliában 8 ezer font, azaz körülbelül 2 millió 700 ezer forint, a budapesti magánkórházban pedig 880 ezer forintot kell fizetni.
A Telki magánórházban ennél olcsóbban - 490 ezerért - lehet szülni. A Róbert Károly Magánklinikán pedig 250 ezer forintot kérnek egy szülésért, ám ebben nincs benne a hotelszolgáltatás.
src=/uploadpic/image(9).jpg
Ilyen egy műtő a Dr.Rose-nál

(Forrás: Ingatlanmenedszer.hu )

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése