2010. május 18., kedd

Hírek....

 …A Magyar Jelen című kéthetente megjelenő lap április 15. -i  számának 2. – 3.-ik oldalán olvasható

                                              Siklósi András: Példátlan népirtás békeidőben!

Című írása a következőkről:

„ a GNM (Germán Új Medicina,vagy magyarosabban: Új Orvostudomány) segítségével immár 29 esztendeje  üzembiztosan leküzdhető az összes rákbetegség (valamint egy csomó  egyéb járulékos kór is )”

„…az a  tény,hogy a zsidók jelentős hányadát 29 éve ezzel a módszerrel eredményesen gyógyítják,továbbá az,hogy ugyanennek használatát a nem – zsidók közt szigorúan megtiltják,önmagáért beszél.”


                       „ www.ujmedicina.hu az Új Orvostudomány ( GNM ) független ismeretterjesztő weboldala.


A népirtás meghiúsításához kérünk,járulj hozzá  Te is , add tovább a dokumentumot! Holnap talán késő!”
 Ennyit megtehetünk értük.


               APRÓ KÉRÉS

                 Szoríts azért, hogy gyógyítható legyen a rák.
               Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt. Ha csak egy embernek is.

               Minden rákosra gondolva, emlékezve.

               Légy egyike az együttérző 7 százaléknak!
               A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább a gyertyát. Pedig csak egy sorról van szó.
               Hinni sem kell benne.Csak nem kell restnek lenni a jóra.

               NE maradj közömbös - ne hagyd kialudni a lángot!


  ------------------------------
-------------------------------------------------------------

Az albbi Bíró Zoltán cikkre hívnám fel figyelmeteket:

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/parades_partok.html

Ki is emelném az utolsó (lényeges) részt.

Íme:

\\\".....................Az ember azt hinné, hogy ezzel a parádés botránypártok kora lejárt. A mutatványosoké és a jól jövedelmező mutatványoké is. A színpadon lassan elhalványulnak a fények, Gyurcsány, Dávid és sokan mások eltűnnek a kulisszák mögött. Ezzel szemben az új Országgyűlés alakuló ülése adott okot ismét némi aggodalomra. A szocialisták csaptak egy kis patáliát, fasisztáznak megint, jelzik, hogy az ő idejük nem járt le, bármennyire reménykedik is a nép. Először a Jobbikkal megegyeztek a nemzetbiztonsági bizottsági elnökségről, majd ők csinálták a cirkuszt, hogy az nem lehet a Jobbiké, mert kockázatot jelent a nemzet biztonságára nézve. Az MSZP–SZDSZ sok éves rémuralma bezzeg nem jelentett nemzetbiztonsági kockázatot Szilvási, Draskovics, Laborc áldásos közreműködésével sem, Gyurcsány, Demszky, Kóka, Bajnai, Veres, Simor stb. államkaszát pusztító gazdasági-pénzügyi cselekményeivel sem, Sukoróval és Bábolnával, BKV- és MÁV-botránnyal sem. Nagy ügyet igyekeztek csinálni a Jobbik elnökének mellényviseletéből is – lám, egy mellény jelzi az új vészkorszak kezdetét. Nincs is itt más veszély. Csak az a mellény. Lett is hír belőle.

Jellegzetes eseménye volt az alakuló ülésnek a köztársasági elnök felettébb furcsának tetsző magatartása is. Ő ugyanis megrótta a Jobbikot, a mellényes esküt egyenesen hamis eskünek nevezte, mintha fehér ingben és fekete mellényben nem is lehetne esküt tenni. Ezzel szemben örömét fejezte ki, hogy végre bekerült egy „zöldpárt” a parlamentbe, a Schiffer-párt formájában. Ez is érthető, hiszen Sólyom közismerten pártok felett álló „zöldpárti”, Schiffer pedig nagyot kampányolt annak idején azért, hogy a Magyar Köztársaság elnöke éppen Sólyom László legyen, senki más. Meg aztán jó, ha van a parlamentben egy SZDSZ-utódpárt is, pláne, ha kékből egy kissé zöldbe játszik.

Érdekes színfoltja volt az ünnepi alkalomnak az is, hogy némely szo­cialisták Izrael állam jelképeivel a mellükön jelentek meg mint magyar országgyűlési képviselők. Ezt nem tette szóvá senki. Ez nem volt ellentétben azzal, hogy itt és most nem Izrael, hanem Magyarország parlamentje alakult. Végül „méltó” befejezésképpen, miután a Jobbik a Szózat után énekelni kezdte a Székely himnuszt is, a szocik látványosan távoztak, míg a többiek tisztességgel együtt énekelték vagy állva hallgatták.

Megint volt hát pártparádé. Kár, hogy ezeken a parádékon nem lehet szórakozni, csak szomorkodni, főleg, ha ezek a jelenségek előrevetítenek valamit a jövőből. Vigaszt az új miniszterelnök, Orbán Viktor komoly és határozott beszéde jelentett. Azt üzente ez a beszéd, hogy mégiscsak rend lesz ebben az országban, és az ennek a népnek a rendje lesz. A munka kora jött el a politikában is, akárcsak a társadalomban. Ha nem így történne, belepusztulna az ország. w

Bíró Zoltán\\\"

------------------------------------------------------------------------------------------

Szegedi Csanád: Alpárian viselkedő, szélsőséges kommunisták a parlamentben

Miközben a pártállami cenzornő, valamint a kisstílű pártpolitikussá züllő, az LMP mellett nyíltan kampányoló Sólyom László a Jobbikot oktatja demokráciából és viselkedési kultúrából, a valóság az, hogy szokás szerint éppen az MSZMP szemkilövető utódpártjának képviselői viselkedtek alpárian és magyarellenesen az Országgyűlés alakuló ülésén.
Minden, amivel a Jobbikot vádolják hamisan, rájuk igaz:
- E társadalomra veszélyes, köztörvényes párt képviselői a Székely Himnusz alatt kivonultak vagy pakolásztak, de még Schmitt Pál házelnök beszéde alatt is hangosan beszélgettek
- Ők jelentik a veszélyt országra és nemzetre, ők csináltak európai sereghajtót és gyarmatot hazánkból, ők tettek tönkre mindent.

Május 14-én egyebek közt odáig süllyedtek, hogy több MSZP-s politikus zakóján izraeli kitűzővel jelent meg a magyar parlamentben !!!(nem kétséges, hogy Izraelben ennek fordítottja aligha történhet meg), magyarok millióinak érzékenységét sértve.


Röviden szólva egy ország láthatta, hallhatta, hogy a bukott Gyurcsány-Bajnai-rezsim maradék pártkatonái botrányosan viselkedtek, és ismét bebizonyították kártékonyságukat. Nem újkeletű megállapítás, de igaz: kommunistából nem lesz tisztességes demokrata: a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Lendvai Ildikó és országromboló bagázsa méltatlan arra, hogy a Nemzet Templomába, a Magyar Parlamentbe lépjen.
Szegedi Csanád Európai parlamenti képviselő (Jobbik Magyarországért Mozgalom)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése