2013. május 29., szerda

A szabad akarat és a pozitív kezdeményező erő blokkolása

Ezt a programot éterikus infrahang(http://hu.wikipedia.org/wiki/Infrahang) technológiával tartják fenn. Ennek a hangnak egy része lecsapódik a fizikai síkon is és néhány ember hallja mint egy ilyen  nagyon alacsony frekvenciájú zümmögést.  Ez volt a forrása a rejtélyes hangoknak, amelyek a világ minden táján lehetett hallani 2012 elején és nem a mélyen földalatti bázisok felrobbantása, ahogyan néhányan hibásan állították.  Az infrahang bizonyos központokat blokkol a fizikai agyban és akadályozza a pozitív kezdeményező erőt. Ez a hang az oka annak a szokatlan fáradtságnak, amelyet sokan tapasztalnak bármiféle érthető magyarázat nélkül. 
3, Az intelligencia csökkentése. Ezt erős mágneses terek előidézésével  érik el az éterikus agyban illetve az éterikus és a fizikai agy közötti membránban és ez megzavarja a gondolkodási folyamatot. Ennek a programnak eredménye  ködös emlékezet, feledékenység és koncentrációhiány.
4, Diszharmónia előidézése a kapcsolatokban. Ezt az éterikus test csakráinak a befolyásával érik el illetve disszonáns vibrációs frekvenciák előidézésével az “aurikus burok”(spirutális egyéniség) felé, ismételten infrahangok által. Ennek a programnak az eredménye a szexualitás és a szeretet mesterséges elválasztódása, a szív bezárulása, az elme túlműködése és a férfiak és nők közötti egyensúly megbomlása.
5,  Szegénység növelése. Ezt hologramok/képek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.
6,  Mohóságra, elhízásra hajlamosítás. Ezt bizonyos képeknek az éterikus agyba történő vetítésével érik el.
7, A mindent-látó szem.  Ez egy kémprogram ami az éterikus síkról működik és a fizikai lények aktivitását megfigyelés alatt tartja és beszámol róla az Arkhónoknak.
8, Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket  a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel mindenkinek keresztül kell menni a fizikai leszületéshez a magasabb asztrális/ szellemi síkokról  kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus síkokon át a fizikai világba történő érkezésig. Ezek az implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az Arkhónokra, akik uralják a bolygót. ( Hát ezt nem egyszerű feldolgozni, legalábbis nekem nem, én mindig azt gondoltam, hogy a fejlődésünk érdekében nem emlékszünk az elmúlt életekre, de mondjuk azt furcsálltam, hogy más entitások pl: a Plejádiak emlékeznek ezekre. szerk. megj.) Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátyolának” nevezik.
Emellett voltak fizikai implantátumok is, az atlantiszi idők egy részében nagyon “népszerűek” voltak, de aztán Atlantisz eleste után, ezeknek a telepítése abbamaradt.  A második világháború után volt egy próbálkozás, hogy újra megjelenjenek a fizikai implantátumok biochipek formájában, amelyeket aztán az emberiség döntő többségébe sikeresen el is helyeztek( ne felejtsétek, az hogy hivatalosan chipek nem léteztek azokban az időkben, nem jelenti azt, hogy valójában ne léteztek volna szerk. megj.). Ez a fő oka annak, hogy a WHO(Egészségügyi Világszervezet) kötelezővé tette az oltásokat.  A fizikai biochipek felerősítették bizonyos programozások hatását, de körülbelül két évvel ezelőtt sikeresen el lettek távolítva a teljes népességből egy speciális technológiának köszönhetően, amelyet a távolból is lehet alkalmazni és amelyet az Ellenállási Mozgalom fejlesztett ki. Tehát a félelmek, hogy az Új Világrend keretében a lakosságot mikrocsipekkel látnák el, nem a valóságon alapulnak, mivel ez már korábban megtörtént és ugyanakkor el is lettek távolítva anélkül, hogy bárki is észrevette volna.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése